Team

Foto gemaakt door: Silmass Chaban

Marloes van Lierop

In 2002 studeerde ik af als fysiotherapeut met als scriptie onderwerp ‘overtraining’. Training en het menselijk functioneren fascineerde me al langere tijd. In 2006 ronde ik de opleiding ‘Allround sportfysiotherapie’ te Utrecht af. Na een tweejarige studie over voeding en voedingssupplementen gedaan te hebben (2008) startte ik mijn eigen praktijk. Twee jaar later begon ik met de master opleiding manuele therapie aan de SOMT te Amersfoort waarvoor ik in 2013 afstudeerde. Naast mijn praktijkwerkzaamheden ben ik bestuurslid voor de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg (NVFS).

Voor mijn studie fysiotherapie deed ik atletiek op nationaal niveau op de middellange afstanden: 1500, 3000 en 5000 meter. In mijn vroegere jeugd deed ik langebaan schaatsen in Eindhoven waarbij ik onder andere met Karien Kleibeuker trainde. De passie voor sporten is er nog steeds! Daarnaast wordt ik dagelijks geboeid door kennis over bewegen. Als sport- en manueel therapeut richt ik me voornamelijk op het onderzoeken van individuele passieve en actieve bewegingspatronen van wervelkolom en gewrichten en diens functie in de bewegingsketen.

DSCN0126

Tessa Caro

Sinds 2002 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2009 heb ik de ESP opleiding sportfysiotherapie afgerond. Met mijn vooropleiding het Cios, ben ik ook vele jaren werkzaam geweest in de sport. Het geven van zwemlessen, tennislessen en werken in sportcentra als sportinstructeur heb ik gedaan zowel in binnen- als buitenland. Allemaal met even veel plezier! Met dat zelfde plezier begeleid ik nu cliënten bij het herstel van hun klachten. Cliënten van verschillende leeftijden, met verschillende klachten zowel individueel als in groepsverband.

Naast mijn werkzaamheden als (sport)fysiotherapeut werk ik als docent aan de Cios opleiding te Arnhem. Hier verzorg ik verschillende lessen in zowel het eerste als derde en vierde leerjaar, met als hoofdvak sportmassage. De opleiding fysiotherapie ben ik gestart in 1998, in hetzelfde studiejaar als Marloes. Na de opleiding zijn we elkaar regelmatig tegen gekomen bij verschillende cursussen en bijscholingen. Sinds het voorjaar van 2015 is er intensiever contact ontstaan daaruit voortvloeiend een fijne samenwerking binnen eenzelfde praktijk. Een samenwerking die professioneel, vooruitstrevend, zorg voor kwaliteit maar bovenal zorg voor cliënten inhoudt.

CCCK3190

Jenneke Bouwmeester

Vanaf februari mag ik het team van Sportfysiotherapie en Manuele therapie van Lierop gaan versterken bij Jagyba Sport en Health. Na de opleiding tot sport & beweging begeleider heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Mijn carrière ben ik begonnen op de Antillen, waar ik een fantastische tijd heb gehad en mooie ervaringen heb op gedaan. Een jaar later ben ik gaan werken in twee praktijken in Zwolle en Apeldoorn.

Binnen Sportfysiotherapie- en manuele therapie van Lierop wil ik me verder ontwikkelen in de sportfysiotherapie en/ of manuele therapie. Jagyba Sport en Health vind ik een prachtig centrum dat mooie mogelijkheden biedt voor de fysiotherapie. Het geeft mij voldoening een meerwaarde te kunnen zijn voor de medemens. Ik geniet van elke cliënt die zonder of met minder beperkingen tevreden de deur uit gaat. Het bewegingsapparaat blijft me hierbij boeien. Zelf ben ik al jaren lekker in beweging op het voetbalveld en op de dansvloer.  

Graag maak ik kennis met u bij Jagyba Sport & Health, om u verder te helpen aan uw herstel.